ua en ru

В РНБО продовжують фіксувати переміщення військ РФ на українсько-російському кордоні

В РНБО продовжують фіксувати переміщення військ РФ на українсько-російському кордоні
У Раді національної безпеки і оборони (РНБО) продовжують фіксувати переміщення військ Російської Федерації на українсько-російському кордоні.

У Раді національної безпеки і оборони (РНБО) продовжують фіксувати переміщення військ Російської Федерації на українсько-російському кордоні. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив прес-секретар інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Продовжуємо фіксувати концентрацію переміщення і російських військ і бойовиків на лінії розмежування і вздовж кордону України з Росією. Найбільша активність російських найманців зафіксована на Донецькому, Луганському та Дебальцевському напрямках",- заявив Лисенко.

За його словами, намагаючись встановити контроль над донецьким аеропортом, бойовики зосередили свої дії на спробах знищити комунікації між захисниками цього об'єкта та основними силами АТО.

Крім того, напередодні ввечері бойовики здійснили чергову спробу штурму аеродрому, яка була відбита українськими військовими.

Нагадаємо, за даними РНБО, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовослужбовець, шестеро отримали поранення.