ua en ru

У Слов'янську і Краматорську почали платити пенсії, - ДонОДА

У Слов'янську і Краматорську Донецької області почали платити пенсії.

У Слов'янську і Краматорську Донецької області почали платити пенсії. Про це повідомляє головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, передає прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

За даними відомства, розпочато фінансування пенсій за липень. Воно буде здійснюватися за тим же графіком, що і раніше. Разом з липневої пенсією, жителям Краматорська, Слов'янська та Слов'янського району виплатять заборгованість, яка утворилася за попередні місяці.

Всього ж по Донецькій області липневі пенсії отримали вже 15,4 % пенсіонерів.

Нагадаємо, сьогодні, 7 липня 2014 р., повністю відновлена робота управління Державної казначейської служби України в м. Краматорськ Донецької області. Як зазначають у відомстві, всі платежі соціального спрямування проводяться управлінням Держказначейства у Краматорську по мірі надходження платіжних доручень. Відзначимо, 6 липня Державна казначейська служба України перерахувала пенсії у Слов'янськ та Краматорськ Донецької обл. Також 6 липня голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута пообіцяв протягом тижня відновити життєзабезпечення Слов'янська та Краматорська Донецької обл. Українські силовики 5 липня взяли під контроль Слов'янськ та Краматорськ Донецької обл.