ua en ru

У Сімферополі розпочато кримінальне провадження щодо співробітників ДПІ за фактом зловживання службовим становищем

Прокуратура АР Крим почала кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем працівниками ДПІ у м. Сімферополі. Зловмисникам інкримінується умисне невжиття відповідних заходів реагування до фіктивним суб'єктам господарювання, створених начальником відділу ДПА в АР Крим, повідомляє прес-служба прокуратури Криму.

Дії правоохоронців за фактичним прикриттю незаконної діяльності конвертаційного центру кваліфіковані за ч. 3 ст. 364 КК України. Слідчим відділом прокуратури АР Крим проводиться досудове розслідування.

Колишньому начальнику відділу ДПА в АР Крим інкримінується створення конвертаційного центру, в результаті діяльності якого державним інтересам завдано матеріальних збитків на суму 7,9 млн грн. Він підозрюється у зловживанні службовим становищем і фіктивному підприємництві в складі організованої ним злочинного угруповання. В даний час знаходиться в розшуку.

Читайте також: Суд засудив директора КП "Теплоенергетик" до 8 років позбавлення волі за зловживання службовим становищем