ua en ru

На північному сході від Маріуполя зафіксовано 3 обстріли з мінометів позицій сил АТО, - штаб оборони

На північному сході від Маріуполя зафіксовано 3 обстріли з мінометів позицій сил АТО, - штаб оборони Джерело фото:EPA
У північно-східному напрямку від Маріуполя вчора зафіксовано три обстрілу з мінометів і танків  позицій сил антитерористичної операції.

У північно-східному напрямку від Маріуполя вчора зафіксовано три обстріли з мінометів і танків позицій сил антитерористичної операції. Про це повідомив штаб оборони Маріуполя на сторінці в соцмережі Facebook.

"За вчорашній день зафіксовано три обстрілу з мінометів і танків деяких позицій сил АТО в північно-східному напрямку від Маріуполя з територій тимчасово контрольованих т. н. ДНР. Постраждалих в результаті обстрілу немає", - йдеться в повідомленні.

Протягом ночі нападів на позиції сил антитерористичної операції, які дислокуються в Маріуполі і околицях не зафіксовано. "Ранок також пройшло спокійно", - зазначають у штабі.

Згідно з повідомленням, ситуація на українсько-російському кордоні залишається напруженою.

"Підрозділи Державної прикордонної служби України здійснюють охорону державного кордону та лінією розмежування між силами АТО і незаконними збройними формуваннями в складних умовах. Відзначається переміщення та перегрупування російських військ і бойовиків. Найбільша активність зафіксована на Донецькому, Луганському та Дебальцевському напрямках", - йдеться в повідомленні.

У той же час переміщень безпілотних літальних апаратів над Маріуполем і над позиціями українських військових поблизу міста не зафіксовано.

"Переміщення техніки противника, яка може нести загрозу Маріуполю, також не зафіксовано. Розвідка сил АТО продовжує відстежувати ситуацію", - повідомляють в штабі.

Обстановка навколо Маріуполя повністю контролюється силами АТО.

"Триває підготовка до зими позицій української армії. Зміцнюються оборонні споруди, проводяться тренування з особовим складом", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ватажок самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко обіцяє повернути під свій контроль міста Слов'янськ та Маріуполь.