ua en ru

У Севастополі потонула 5-річна дівчинка

У Криму в сел. Любимівка поблизу м. Севастополь при купанні в лагуні потонула 5-річна дівчинка. Про це повідомила прес-служба УМВС України в м. Севастополі.

До міліції звернулася 43-річна городянка, яка повідомила про те, що зникла її 5-річна дочка. Співробітники міліції, що прибули на місце події, встановили, що мати приїхала на пляж разом зі своєю дочкою.

"Викупавшись в море, вона стала наполягати, щоб дівчинка йшла на берег грітися. Але дівчинка попросилася ще скупатися в лагуні, розташованої трохи далі на пляжі. Мама відмовила в проханні, наказавши донці чекати її на березі, а сама повернулася у воду", - йдеться в повідомленні.

За словами жінки, дівчинка без неї перебувала не більше 5-10 хвилин. Вийшовши на берег, мати не знайшла своєї дитини у залишених речей.

"Незважаючи на те, що навколо було багато відпочиваючих, ніхто з них дівчинку не бачив. Обійшовши у пошуках дочки пляж і не знайшовши її, жінка зателефонувала чоловікові і в міліцію", - йдеться в повідомленні.

Зниклу дитину з ознаками утоплення знайшли співробітники міліції посередині тієї самої лагуни, куди просилася скупатися дівчинка.

Причина трагедії встановлюється.