ua en ru

У Севастополі через відхід "Укртелекому" оголошено режим НС

Влада Севастополя ввела в місті режим надзвичайної ситуації у зв'язку з припиненням компанією "Укртелеком" надання послуг зв'язку.

Влада Севастополя ввела в місті режим надзвичайної ситуації у зв'язку з припиненням компанією "Укртелеком" надання послуг зв'язку. Про це йдеться в постанові, опублікованій на сайті уряду Севастополя.

Режим НС оголошено з 19:00 24 вересня для органів управління і державного унітарного підприємства "Севтелеком".

"Для координації дій управлінь, установ та організацій, залучених для забезпечення фіксованого зв'язку міста Севастополя створити оперативний штаб", - йдеться в документі.

ГУП "Севтелеком" повинно прийняти заходи до відключення технологічного управління мережею фіксованого зв'язку Севастополя з боку України, забезпечити фіксований зв'язок екстрених служб всіма доступними способами, повну підтримку працездатності всієї мережі фіксованого зв'язку міста.

Доручення щодо забезпечення безпеки всіх об'єктів зв'язку на території Севастополя дано профільним відомствам уряду Севастополя, штабу Чорноморського флоту, управлінням ФСО, ФСБ і МВС.

Нагадаємо, 24 вересня "Укртелеком" призупинив надання послуг у Севастополі у зв'язку з рішенням самопроголошеного уряду Севастополя про проведення інвентаризації підприємства.