ua en ru

У Щасті через обстріли закрито пункт пропуску на бік ЛНР, - Москаль

Через постійні обстріли у м. Щастя Луганської області закрито пропускний пункт на бік, підконтрольний самопроголошеній "Луганській народній республіці". Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"У зв'язку з ускладненням ситуації по лінії дотику вогню прийнято рішення закрити автомобільний пропускний пункт в р. Щастя, через який проходило рух у бік так званої ЛНР. Зараз пропуск автомобілів тут не здійснюється. Крім того, Луганська облдержадміністрація просить громадян утриматися від поїздок на контрольовану бойовиками територію через Станицю Луганську, оскільки тут йдуть майже безперервні бойові дії", - сказано в повідомленні.

За словами голови ЛОДА, якщо обстріли Станиці Луганської з боку бойовиків ЛНР не припиниться найближчим часом, пропускний пункт тут також буде повністю закритий.

"Громадянам, які мають намір поїхати на контрольовану ЛНР територію Луганської області, пропонуємо перетинати лінію розмежування вогню через пропускні пункти в Донецькій області", - повідомив Москаль.

Нагадаємо, через обстріли бойовиками Щастя вночі 14 січня загинув мирний житель, ще двоє були поранені.