ua en ru

У Рівненській обл. в результаті стрілянини в кафе постраждали 8 осіб

У Рівненській області в результаті стрілянини в кафе постраждали 8 людей, які госпіталізовані в лікарню. Про це повідомляє прес-служба УМВС в Рівненській області.

Згідно з повідомленням, о 4:20 до чергової частини Кузнецовського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з Володимирецької центральної районної лікарні про те, що до медустанови госпіталізовано 8 осіб з вогнепальними пораненнями.

Як з'ясувалося, 22-річний хлопець влаштував стрілянину в приміщенні кафе в одному із селищ Володимирецького району о 20:30. Всередину він заходити не став і стріляв у вікно. Всі 8 постраждалих у віці від 17 до 25 років відпочивали в приміщенні закладу.

Співробітники міліції затримали стрільця. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Кузнецовського міськвідділу.

Зброя, з якої стріляв підозрюваний - незареєстровану гладкоствольну рушницю - вилучено та направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань попередньої правової кваліфікації правопорушення за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Харківській області міліціонер відкрив стрілянину в кафе