ua en ru

У Росії в місті Білгород невідомий відкрив стрілянину по перехожих, загинули п'ять людей

У Російській Федерації у місті Білгород невідомий, проїжджаючи поруч з великим торговим центром, відкрив вогонь по перехожих. В результаті загинули 5 людей, одна людина поранена.

Інцидент стався близько 14:20 за місцевим часом недалеко від ТЦ "Універмаг Білгород" на перехресті вул. Попова та Народного бульвару. Чоловік вийшов з машини і відкрив стрілянину поруч з магазином "Полювання", а потім продовжив стріляти в самому магазині. Серед загиблих - два продавці і три перехожих, в тому числі дівчинка-учениця сьомого класу.

Після стрілянини зловмисник зник. На місце події відразу прибули оперативники. Точні дані по постраждалим встановлюються.
За попередніми даними, причиною дій чоловіки стало те, що, поки він купував карабін в магазині, хтось подряпав його машину. Після цього він відкрив безладну стрілянину по знаходився поруч людям.

За останніми даними, співробітникам поліції вдалося знайти машину зловмисника. Це автомобіль марки BMW X 5 чорного кольору. Машина була знайдена кинутою в сусідньому кварталі. Особистість злочинця встановлена.

На місце події вже виїхав губернатор області Євген Савченко.

BMW