ua en ru

В результаті ранкового обстрілу бойовиками блокпоста Нацгвардії поблизу Слов'янська поранено 6 силовиків, - штаб АТО

В результаті ранкового обстрілу бойовиками блокпоста Національної гвардії України біля гори Карачун поблизу Слов'янська Донецької області поранено шість силовиків, з низ три контужено, двоє отримали важкі поранення і ще один - легке.

В результаті ранкового обстрілу бойовиками блокпоста Національної гвардії України біля гори Карачун поблизу Слов'янська Донецької області 29 червня поранено шість силовиків, з низ три контужено, двоє отримали важкі поранення і ще один - легке. Про це РБК-Україна повідомив речник АТО Олексій Дмитрашкивський.

"Станом на 9:45 29 червня бойовики здійснили мінометний обстріл блокпоста Нацгвардії поблизу гори Карачун сос боку залізничного вокзалу. Станом на 10:16 обстріл був припинений. У відповідь силовики вели обстріл зі стрілецької зброї. В результаті було контужено 3 силовика, отримали важкі поранення 2 військовослужбовців, легкі - 1", - сказав Дмитрашковський.

Крім того, прес-служба Міноборони сьогодні заявила, що протягом доби бойовики 12 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Так, бойовики обстріляли блокпости сил АТО в Слов'янську, Краматорську і Тарани Донецької області, а також в населених пунктах Нижня Вільхівка, Привілля, Бірюкове Луганської області.