ua en ru

В результаті зіткнень у Києві госпіталізований 61 працівник МВС

В результаті зіткнень у Києві на вул. Грушевського, станом на 10:30,100 працівників органів внутрішніх справ звернулися за медичною допомогою, 61 з них - госпіталізовано.

В результаті зіткнень у Києві на вул. Грушевського, станом на 10:30,100 працівників органів внутрішніх справ звернулися за медичною допомогою, 61 з них - госпіталізовано. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ (МВС).

Згідно з повідомленням, у потерпілих діагностовано закриті черепно-мозкові травми, переломи, травми і отруєння невідомими речовинами.

Нагадаємо, увечері 19 січня в Києві на вулиці Грушевського біля стадіону "Динамо" сталися сутички мітингувальників і міліції. Мітингувальники закидали правоохоронців камінням, фаєрами, коктейлями "Молотова". При цьому було спалено 6 автобусів і вантажівок правоохоронців. Міліція використовувала проти мітингувальників шумові гранати і гумові кулі. За даними міліції, під час сутичок постраждали понад 70 правоохоронців, в тому числі 49 - госпіталізовані.

Також раніше повідомлялося, що в результаті зіткнень у центрі Києва на вул. Грушевського, станом на 9:00, 20 січня в результаті зіткнень постраждали 30 військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.