ua en ru

В результаті попадання снарядів на територію підприємства "Краснодонвугілля" 1 особа загинула, 2 поранені, - компанія

В результаті попадання снарядів на територію підприємства "Краснодонвугілля" в Луганській обл. 1 чоловік загинув, 2 жінки отримали поранення.

В результаті попадання снарядів на територію підприємства "Краснодонвугілля" в Луганській обл. 1 чоловік загинув, 2 жінки отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії "Метінвест".

"Сьогодні, 11 липня, о 6 ранку 10 хвилин на територію управління по монтажу і демонтажу гірничо-шахтного обладнання ПАТ "Краснодонвугілля" потрапили снаряди. У результаті вибухів постраждали співробітники охоронного холдингу "Донбас секьюріті груп" - 1 чоловік загинув, дві жінки отримали поранення. Постраждалі направлені каретами швидкої допомоги Центральної міської лікарні Краснодона", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в результаті розриву снарядів на території підприємства зруйновано контрольно-пропускний пункт №1, в цеху №2 пробита дах, зруйновані підсобні приміщення і будівлю адміністративно-побутового комбінату.

На даний момент робота управління зупинена. На місці працює оперативний штаб та спеціальна комісія, що визначають масштаб пошкоджень і заподіяний збиток. Ведуться роботи з ліквідації наслідків вибухів.