ua en ru

Бойовики поранили бійця АТО під Маріуполем, - штаб оборони

Бойовики поранили бійця АТО під Маріуполем, - штаб оборони Джерело фото:EPA
В результаті обстрілу бойовиками позицій сил антитерористичної операції на північному сході від Маріуполя поранений один військовослужбовець.

В результаті обстрілу бойовиками позицій сил антитерористичної операції на північному сході від Маріуполя поранений один військовослужбовець. Про це повідомив штаб оборони Маріуполя на сторінці в соцмережі Facebook.

Згідно з повідомленням, терористи за вчорашній день провели чотири обстріли з гранатометів, а також зі стрілецької зброї, позицій сил антитерористичної операції в північно-східному напрямку від Маріуполя.

"В одному з таких обстрілів в районі н. п. Чермалик був поранений український військовослужбовець. Зараз потерпілий знаходиться в лікарні, його життю нічого не загрожує. В інших випадках обійшлося без постраждалих", - йдеться в повідомленні.

У той же час, розвідувальних польотів російських безпілотних літальних апаратів не зафіксовано.

"Слід зазначити, що це вже третя доба, протягом якої не фіксуються польоти безпілотників", - наголошують у штабі оборони.

Крім того, в штабі спростовують чутки про нібито захоплений або спалений дитячий садок в Маріуполі військовослужбовцями української армії.

"Така провокаційна інформація спрямована на дестабілізацію обстановки в місті", - заявляють у штабі.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру АТО, в зоні проведення антитерористичної операції за добу поранено 6 українських військових.