ua en ru

В результаті ДТП в зоні АТО загинули 12 військових, 22 травмовано

В результаті ДТП в зоні АТО загинули 12 військових, 22 травмовано

В результаті зіткнення військових автомобілів КрАЗ і автобуса у зоні антитерористичної операції загинули 12 військовослужбовців, 18 травмовано. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної гвардії України.

"В результаті дорожньо-транспортної пригоди 12 військовослужбовців загинуло та 18 травмовано", - наголошується в повідомленні.

У той же час начальник ГУ МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін у своєму Facebook повідомив про 22 травмованих бійця.

"Сьогодні, близько 19.00, під час здійснення ротації військовослужбовці добровольчих підрозділів Національної гвардії України потрапили в ДТП. Біля с. Миньківка Артемівського району автобус з бійцями зіткнувся з військовим вантажним автомобілем. Причиною аварії стали складні погодні умови (ожеледь і обмежена видимість). Під час аварії загинули 12 бійців і 22 травмовано", - написав Аброськін.

У прес-службі Нацгвардії уточнили, що на місці пригоди працює комісія у складі представників військової прокуратури, працівників ДАІ, слідчо-оперативна група МВС України та командування Нацгвардії.

Крім того, вживаються заходи щодо надання медичної допомоги постраждалим, які доставлені в медичні установи м. Артемівськ, за забезпечення необхідними медикаментами та евакуації постраждалих до м. Харків та інших медичних установ України.

Нагадаємо, 5 січня в зоні АТО зіткнулися військові автомобілі і автобус.