ua en ru

В результаті боїв під Широкіно загинули 3 бійця АТО, 50 отримали поранення, - "Азов"

В результаті боїв під Широкіно Донецькій області загинули 3 українських військових, 50 отримали поранення. Про це повідомила прес-служба полку "Азов" у Facebook.

"В результаті важких боїв, що тривали з 05:00 ранку (14 лютого, - ред.), ворог з населеного пункту Широкіно повністю вибитий", - йдеться в повідомленні.

В результаті боїв загинули 3 бійця АТО, 50 отримали поранення. Також присутні значні втрати в техніці.

"Сьогодні ворог порівняно з попередніми атаками відзначився чіткістю дій і високим професіоналізмом. Відчувається поповнення колон техніки з боку російського кордону. Дуже оперативно і чітко працювала ворожа артилерія. Додамо, що артилерія полку "Азов" і ВСУ показала себе ще краще: під Безіменним знищено склад з боєприпасами терористів, ліквідовано досить багато ворожої техніки", - зазначили в "Азові".

"Можемо констатувати факт, що в результаті сьогоднішніх боїв російські війська на південному фронті розбиті", - підкреслили в прес-службі полку.

Також в "Азові" відзначили, що командир полку Андрій Білецький оголосив про припинення наступальної операції на сході у зв'язку з перемир'ям.

Нагадаємо, раніше в "Азові" повідомляли про близько 20 поранених у боях під Широкіно.