ua en ru

В районі Ямполя і Закотного загинув командир другого взводу Нацгвардії

В районі Ямполя і Закотного Донецької області в ході АТО 19 червня загинув командир 2 взводу спеціального призначення першої роти спеціального призначення першого батальйону спеціального призначення військової частини 3027 лейтенант Володимир Кравчук.

В районі Ямполя і Закотне Донецької області в ході АТО 19 червня загинув командир 2 взводу спеціального призначення першої роти спеціального призначення першого батальйону спеціального призначення військової частини 3027 лейтенант Володимир Кравчук. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацгвардії.

"Вчора, 19 червня приблизно о 18-00 при виконанні службово-бойового завдання по звільненню м. Ямпіль Донецькій області загинув командир 2 взводу спеціального призначення першої роти спеціального призначення першого батальйону спеціального призначення військової частини 3027 лейтенант Володимир Кравчук. Командування, особовий склад Національної гвардії України приносить глибокі співчуття родині, близьким та друзям загиблого", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за словами представника антитерористичної операції з місця подій Владислава Селезньова, в ході антитерористичної операції (АТО) в районі населених пунктів Ямпіль і Закотного Донецькій області за станом на 20 червня загинули 7 українських військових, ще 30 поранені.