ua en ru

Російські війська стягують техніку типу трьохізбенка, - МВС

В районі села Жовте під Трехизбенкой Луганської області помічено скупчення російських військових і важкої техніки. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк у своєму Facebook.

"З передової. Інформація жителів окупованих територій. В районі с. Жовте, що неподалік Трьохізбенки і Слов'яносербська, помічено значне скупчення російських військових, а також важка техніка: танки, вантажівки, бензовози і п'ять великих тягачів з понтонами. Це може свідчити про можливу спробу російсько-терористичних військ побудувати переправу через р. Сіверський Донець для швидкого перекидання бронетехніки, артилерійських установок і живої сили ворога в напрямку позицій сил АТО", - повідомив Шкіряк.

У той же час, за його словами, на полігоні в н. п. Олександрівськ під Луганськом нарощується присутність підрозділів регулярних частин російської армії.

"Саме тут окупанти влаштували тренувальний табір, де кожен день проводиться "навчання" російських інструкторів ГРУ-ФСБ із завербованими терористами", - додав радник глави МВС.

Нагадаємо, 21 січня бойовики зруйнували міст через Сіверський Донець, що з'єднує Луганськ і Станицю Луганську.