ua en ru

В районі с.Закотное біля Красного Лиману Донецької обл. тривають бойові дії, - ІО

В районі села Закотное біля Красного Лиману Донецької області станом на 7:55 20 червня тривають бойові дії.

В районі села Закотное біля Красного Лиману Донецької області станом на 7:55 20 червня тривають бойові дії. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

"Тривають бойові дії в районі с. Закотное біля Красного Лиману. Дії сил АТО можуть наявністю мирного населення в зоні проведення операції. Основна установка силовикам - не допустити жертв серед мирних громадян. До бойовиків постійно прибувають підкріплення", - написав Тимчук.

За його словами, в ході дій сил антитерористичної операції (АТО) захоплена броньована розвідувально-дозорна машина (БРДМ) терористів та "КамАЗ" з встановленим крупнокаліберним кулеметом.

"Встановлено, що вчорашній обстріл терористами цивільних об'єктів в Краматорську проводився для постановочної "картинки" з метою дискредитації сил АТО. Була ідентифікована знімальна група російського телебачення, заздалегідь встановила телеапаратуру для зйомки місць обстрілу", - додав Тимчук.