ua en ru

В районі донецького аеропорту та Авдіївки тривали бої, - ІС

В районі донецького аеропорту та Авдіївки тривали бої, - ІС Джерело фото:twitter.com/Таймер - Одесса
В районі донецького аеропорту та Авдіївки Донецької області протягом минулої доби тривали бої.

В районі донецького аеропорту та Авдіївки Донецької області протягом минулої доби тривали бої. Про це повідомив керівник групи "Інформаційний спротив", нардеп з "Народного фронту" Дмитро Тимчук в Facebook.

"В районі аеропорту в Донецьку і н. п. Авдіївка тривали запеклі бої. Після перегрупування та доукомплектування підрозділів російсько-терористичних військ здійснили ряд атак, завдаючи фланговий удар кількома штурмовими групами за підтримки бронетехніки і під прикриттям артилерійського вогню. У свою чергу, українським військам шляхом нанесення артилерією вогневих ударів по зусереджующимися і атакуючим формуванням противника вдалося зірвати ці атаки", - написав він.

Тимчук додав, що бойовики активно наносили мінометні удари в районі аеропорту, н. п. Піски і південь від Авдіївки.

Всього, за його даними, за минулу добу зафіксовано понад 50 обстрілу з боку бойовиків.

"В районі н. п. Дебальцеве зведена тактична група одного з мотострілкових з'єднань армії РФ, висуваючись в район бойового призначення, була обстріляна і атакована з засідки невстановленим підрозділом. Є загиблі й поранені, знищено дві одиниці техніки", - зазначив Тимчук.

Крім того, в районі Новоазовська одна з диверсійно-розвідувальних груп бойовиків, під час виходу з території, контрольованої українськими військами, була виявлена і обстріляна бойовим охранением українських військ.

"В результаті, поспішно прориваючись на контрольовану бойовиками територію, дана ДРГ вийшла на власні МВЗ (мінно-вибухові загородження). Є вбиті і поранені", - написав керівник ІС.

Нагадаємо, за даними штабу, бойовики за добу 52 рази атакували позиції сил АТО.