ua en ru

У проекті держбюджету-2015 на МВС передбачено 20 млрд грн, на Міноборони - 14 млрд, - радник Гелетея

Радник міністра оборони України Олександр Данилюк стверджує, що в проекті державного бюджету України на 2015 на Міністерство внутрішніх справ планується виділити 20 млрд гривень, а на Міністерство оборони - 14 млрд.

Радник міністра оборони України Олександр Данилюк стверджує, що в проекті державного бюджету України на 2015 на Міністерство внутрішніх справ планується виділити 20 млрд гривень, а на Міністерство оборони - 14 млрд. Про це він повідомив у своєму Facebook.

"У проекті бюджету на наступний рік на МВС закладено 20 млрд. грн, а на Міноборони лише 14 млрд. В нинішній ситуації - це, щонайменше, дивно. Треба згортати поліцейську державу і в кілька разів скорочувати чисельність міліції. Нашим пріоритетом є оборона України, а, отже, підтримка армії, як єдиного інструменту такої оборони", - написав Данилюк.

Нагадаємо, 10 вересня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Кабінет міністрів України до 15 вересня внесе до Верховної Ради України проект закону про державний бюджет на 2015 р.