ua en ru

У Полтавській обл. невідомі пограбували автомобіль "Нової пошти"

У Полтавській обл. чотири невідомих пограбували автомобіль "Нової пошти", заволодівши запакованим конвертом. Про це повідомила прес-служба УМВС України в Полтавській області.

"На 180 кілометрі автодороги Київ-Харків невідомі особи в кількості 4-х чоловік у темному одязі на автомобілі Mitsubishi Pajero захисного кольору, без державних номерних знаків, підрізали автомобіль "Нової пошти" і змусили водія зупинитись. Без застосування насильства, наказали відкрити задній відсік автомобіля, заволоділи запакованим конвертом і зникли з місця події в напрямку Києва", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в даний час працюють слідчо-оперативні групи Лубенського міськвідділу та УМВС Полтавської обл. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого статтею 187 Кримінального кодексу України (розбійний напад).

Міліція просить свідків пограбування, які зафіксували цю подію на відео реєстратори, терміново надати правоохоронцям для прискорення затримання злочинців.

Інформацію можна надати до Управління карного розшуку УМВС України в Полтавській області по каналах електронної пошти maino@ukr.polt.ua або за телефонами: 050-954-20-62; 095-244-00-56; (0532) 51-76-91.

Нагадаємо, раніше в Києві при спробі затримання грабіжника поранений міліціонер.