ua en ru

У Підмосков'ї за вбивство двох поліцейських затримані донбаські бойовики, - ЗМІ

У Підмосков'ї за вбивство двох поліцейських затримані донбаські бойовики, - ЗМІ
У Підмосков'ї за вбивство двох поліцейських затримані донбаські бойовики.

У Підмосков'ї за вбивство двох поліцейських затримані донбаські бойовики. Про це повідомляє "Московський комсомолець" з посиланням на свої джерела.

Як зазначається, уродженець Горлівки Денис Константинов і уродженець Лисичанська Денис Жуков брали активну участь у бойових діях на сході України. Третій, оголошений в розшук підозрюваного, Михайло Константинов, проживає в Красногорському районі Підмосков'я. За даними видання, Константинов і Жуків приїхали до нього відпочити.

При цьому поки з'ясовується, чи дійсно ці люди скоїли вбивство зупинили їх співробітників ДІБДР.

Відзначається, що в машині з затриманими перебував 37-річний житель України. Він отримав поранення в живіт в перестрілці з поліцейськими і в результаті був госпіталізований в Красногорську райлікарню.

Старший помічник керівника ГСУ СКР по області Ольга Врадій зазначила, що одяг потерпілого взята на експертизу, щоб по слідах порохових газів визначити чи дійсно він знаходився просто в компанії стрілків або ж брав активну участь.

Нагадаємо, в Луганську і Донецьку області, на території підконтрольні бойовикам, прибувають підрозділи російських військових.