ua en ru

У Пакистані в результаті теракту в урядовому будинку кількість жертв збільшилася до 50 людей, понад 100 поранені

Число загиблих в результаті подвійного теракту в урядовому будинку в Пакистані зросло до 50 людей, повідомляє РБК з посиланням на Associated Press. Більше 100 людей постраждали, багато з них перебувають у критичному стані. Серед загиблих і поранених - місцеві старійшини, представники влади, поліцейські і журналісти, що працювали в будівлі. Нагадаємо, що раніше повідомлялося про 28 загиблих і декількох десятках постраждалих.

Теракт був здійснений під час зборів мешканців, покликаного обговорити створення ополчення боротьби з рухом "Талібан" на північному заході Пакистану.

Інцидент стався в Північно-Західній провінції країни, в автономному окрузі Мохманд, що межує з афганською провінцією Кунар. У головному місті району Мохманд Галанай в будівлі, де розташовується офіс одного з вископоставленних урядових осіб, прогриміли два вибухи. Обидва терористи-смертники були переодягнені в уніформу місцевої поліції, їх жилети з вибухівкою також були начинені кулями, що призвело до великого числа жертв.