ua en ru

У Пакистані оголошено найвищий рівень терористичної загрози

Вищий рівень терористичної загрози введено у столиці Пакистану Ісламабаді. Про це повідомляється з посиланням на декількох пакистанських високопосадовців.

Вищий рівень терористичної загрози введено у столиці Пакистану Ісламабаді, передає CNN з посиланням на декількох пакистанських високопосадовців.

Екстрені заходи було запроваджено після того, як влада отримала інформацію про підготовлюваний напад терористів на штаб-квартиру ВПС країни.

Місто приведено в бойову готовність, муніципальні та держустанови взяті під особливу охорону. У небі над Ісламабадом патрулює військова авіація, військовослужбовці прочісують гори довкола столиці.

Раніше Держдепартамент США оголосив про закриття своїх дипломатичних установ у низці країн Близького Сходу з міркувань безпеки, сповістивши про можливість терактів проти американських дипломатів і співробітників посольств з боку "Аль-Кайєди".

Читайте також: У Пакистані бойовики відкрили вогонь по поліцейських, четверо з яких загинули

Прикладу США послідували Велика Британія і Франція. Ці держави також оголосили про тимчасове закриття своїх посольств і консульських установ у ряді країн Близького Сходу у зв'язку зі збільшеним рівнем загрози.