ua en ru

В Одесі сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів, 1 людина загинула

В Одесі 11 лютого о 07:40 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох автомобілів, внаслідок чого 1 людина загинула, а 2 - постраждали

В Одесі 11 лютого о 07:40 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох автомобілів, внаслідок чого 1 людина загинула, а 2 - постраждали. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

Згідно з повідомленням, автомобіль BMW 535 перетнув подвійну суцільну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем Toyota Hiace, внаслідок чого останній скоїв зіткнення з Toyota Venza, який рухався позаду.

За інформацією прес-служби МВС, після зіткнення автомобіль BMW відкинуло вправо по ходу руху автомобіля, де він скоїв наїзд на бетонну перешкоду. В результаті наїзду на перешкоду, пасажир автомобіля BMW-535 вилетів з салону на проїжджу частину. У цей час автомобіль Volkswagen Caddy здійснював поворот наліво, при цьому перетнув подвійну суцільну смугу і скоїв наїзд на пасажира автомобіля BMW.
"В результаті пригоди пасажир автомобіля BMW загинув на місці, водій автомобіля BMW, водій і пасажир автомобіля Toyota Hiace отримали тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

В Одесі сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів, 1 людина загинула