ua en ru

В Одесі оперативники затримали чоловіка, яких чотири роки перебував у розшуку через розбещення малолітніх

Оперативники карного розшуку Дніпровського райуправління міліції Києва спільно з одеськими колегами розшукали та затримали педофіла, який більше чотирьох років перебував у розшуку. Слідством встановлено, що потерпілими стали восьмеро хлопчиків, повідомляє прес-служба ГУМВС України у м. Києві.

34-х річний уродженець Київської області мав високооплачувану роботу в престижній столичній фірмі, сім'ю - дружину та дитину. У ході слідства встановлено, що чоловік розбещував хлопчиків у віці 8-9 років, здебільшого - з неблагополучних сімей. Він пропонував хлопчикам знятися у фільмі, просив приводити "на кастинг" своїх друзів, а також нагороджував "премією" у 500 грн.

Батьки одного з хлопчиків звернулися до міліції. Зловмисник почав переховуватись - переїхав до Одеси, офіційно не працевлаштовувався, не винаймав квартиру.

Чоловіка заарештували, коли він готував документи для того, щоб отримати фіктивний шлюб та усиновити трьох малолітніх братів нареченої.

Наразі триває розслідування у рамках кримінальної справи, порушеної відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України, пов'язаними із зґвалтуванням та розбещенням неповнолітніх. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

Читайте також: У Києві міліція затримала чоловіка, який знаходився в розшуку за низку зґвалтувань