ua en ru

В Одесі невідомі намагалися викрасти депутата міськради, - МВС

В Одесі сьогодні, 20 вересня, озброєні люди намагалися викрасти на депутата міської ради Євгена Гофмана, однак депутат вчинив опір.

В Одесі сьогодні, 20 вересня, озброєні люди намагалися викрасти на депутата міської ради Євгена Гофмана, однак депутат вчинив опір. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС Одеської області.

"Сьогодні, 20 вересня 2014 р., приблизно о 08:50 годині ранку до чергової частини Приморського районного відділу міліції надійшло повідомлення по спецлінії "102", що на вулиці Мала Арнаутська в Одесі скоєно напад на депутата Одеської міської ради Євгена Гофмана", - йдеться в повідомленні.

Міліція встановила, що біля офісу готелю "Зеніт" троє невідомих чоловіків зі зброєю, схожою на автомат "Калашникова", і револьвером, намагалися схопити і заштовхати 49-річного депутата в свій автомобіль. Проте останній вчинив опір нападникам, в результаті чого бійка привернула увагу персоналу готелю. Співробітники готелю поспішили на допомогу депутату, чим злякали викрадачів.

Надалі Гофман на своєму автомобілі почав наздоганяти зловмисників та в районі залізничного вокзалу затиснув автомобіль нападників і викликав міліцію.

В Одесі невідомі намагалися викрасти депутата міськради, - МВС

Наряд співробітників полку патрульної служби міліції затримав 53-річного водія автомобіля. Двоє інших нападників встигли покинути салон автомобіля. В ході проведення обшуку автомобіля співробітники міліції вилучили муляж автомата "Калашникова" та револьвер Флобер.

В Одесі невідомі намагалися викрасти депутата міськради, - МВС

Зараз співробітники органів внутрішніх справ Одеської області вживають заходів щодо затримання всіх фігурантів даного злочину.

За фактом скоєного правопорушення до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками ч.4 ст. 296 (Хуліганство) КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У МВС стверджують, що вже знають особистості всіх фігурантів даного злочину і в даний час проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення їх місцезнаходження та подальшого затримання.