ua en ru

В Миколаївській обл. зі снігових заметів витягнуто 268 машин і 742 людини

У Миколаївській області через несприятливі погодні умови на дорогах області утворилися снігові замети, в результаті чого було частково обмежено рух автотранспорту на окремих ділянках автодоріг державного значення. Як повідомляє прес-служба територіального управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в миколаївській області, за 26 січня зі снігових заметів було витягнуто 268 одиниць автотранспорту та надано допомогу 742 людям (водії, пасажири).

Найбільш резонансний випадок стався на 192 км автотраси Н-14 Олександрівка - Кіровоград-Миколаїв. У сніговому полоні опинилися 225 одиниць автотранспорту, в якому знаходилося 675 осіб. Для ліквідації затору було задіяно 6 одиниць техніки та 16 рятувальників. Також на допомогу з ліквідації затору були залучені транспорт облавтодору в кількості 2 одиниці техніки та 2 особи. О 18:42 рух автотранспорту на даній ділянці автодороги було повністю відновлено. Для обігріву людей, які знаходилися в пробці, співробітники розгорнули мобільний пункт, де всі бажаючі могли випити чай і зігрітися.

З метою недопущення переохолодження серед населення Миколаївської області працює 150 пунктів обігріву. Також організована діяльність 24 соціальних патрулів.

Читайте також: У Миколаївській області обмежено рух на трасі Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв