ua en ru

У Миколаєві "мінували" 6 виборчих дільниць, - "ОПОРА"

У Миколаєві в правоохоронні органи надійшло повідомлення про замінування шести виборчих дільниць.

У Миколаєві в правоохоронні органи надійшло повідомлення про замінування шести виборчих дільниць. Про це повідомляє координатор виборчих програм громадянської мережі "ОПОРА" в Миколаївській області Дмитро Баштовий, посилаючись на інформацію обласного управління Служби безпеки України.

Так, надійшли повідомлення про замінування виборчої дільниці № 480764 на окрузі № 127, розташованої в Обласному палаці культури. Людей з будівлі евакуювали, правоохоронці разом з рятувальниками обстежили територію. Через 15 хвилин комісія продовжила свою роботу.

Також було повідомлено про замінування ділянки № 480885, яких знаходиться в палаці творчості учнів у межах округу № 129. З приміщення евакуювали всіх присутніх, в тому числі і членів комісії. Всі бюлетені на час перевірки приміщення були заховані у сейф. Після ретельної перевірки правоохоронці нічого не знайшли, і комісія продовжила свою роботу.

Не знайшли свого підтвердження дзвінки про замінування і в чотирьох інших виборчих дільницях.

Крім того, як повідомили в Миколаївському міському управлінні міліції, надходили дзвінки та з приводу мінування приміщень, в яких знаходяться виборчі комісії.

Нагадаємо, сьогодні також "мінували" виборчі дільниці в Харковській області та Рівному.