ua en ru

У Мюнхені Кожара обговорив з Керрі кроки по стабілізації ситуації в Україні

У рамках Мюнхенської конференції з питань безпеки відбулася зустріч міністра закордонних справ України Леоніда Кожари з Державним секретарем США Джоном Керрі.

У рамках Мюнхенської конференції з питань безпеки відбулася зустріч міністра закордонних справ України Леоніда Кожари (на фото ліворуч) з Державним секретарем США Джоном Керрі (праворуч). Про це повідомляє прес-служба МЗС України.

Кожара поінформував Керрі про заходи, які вживаються Президентом України Віктором Януковичем з метою мирного врегулювання політичної кризи в нашій державі, йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі були обговорені подальші практичні кроки з метою забезпечення стабілізації ситуації.

Крім того, Кожара взяв участь у панельній дискусії "Глобальна сила та регіональна стабільність з фокусом на центральну та східну Європу". Під час свого виступу Кожара наголосив на готовності до подальших ефективних переговорів з метою остаточної стабілізації внутрішньополітичної ситуаціі в Украіні.

Кожара наголосив, що європейська інтеграція є головним пріоритетом подальшого розвитку України та висловив впевненість у тому, що європейський шлях не суперечить розвитку ефективного співробітництва з Російською Федерацією.