ua en ru

У Міноборони відібрали 58 офіцерів-учасників АТО для призначення на посади в органи військового управління

У Міноборони відібрали 58 офіцерів-учасників АТО для призначення на посади в органи військового управління
У Міністерстві оборони України відібрали 58 офіцерів-учасників антитерористичної операції на Донбасі для призначення на посади в органи військового управління.

У Міністерстві оборони України відібрали 58 офіцерів-учасників антитерористичної операції на Донбасі для призначення на посади в органи військового управління. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

"У Міністерстві оборони України проводиться робота по розміщенню на посади офіцерського складу ЗС України. Рішення про призначення офіцерів - учасників антитерористичної операції на посади в органи військового управління прийняв Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак", - йдеться в повідомленні.

На даний момент сформовано список з 58 офіцерів для призначення на посади в органи військового управління.

Пропозиції щодо кандидатів, разом з їх службовими характеристиками будуть надаватися в Департамент кадрової політики Міністерства оборони України, після чого буде відбуватися призначення зазначених осіб на посади в органи військового управління, з урахуванням спеціальності і досвіду служби.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив зарахування строку військової служби в АТО в стаж держслужби в трикратному розмірі.