ua en ru

У Мiнiнфраструктури буде створено агентство з реалізації програми "Доступне житло", підготовки до Олімпіади-2022 і Євробаскету

Президент України Віктор Янукович найближчим часом підпише указ про створення в Мiнiнфраструктури нового національного агентства, яке займеться реалізацією програми "Доступне житло", підготовкою до проведення в Україні чемпіонату Європи з баскетболу, а також зимової Олімпіади-2022. Про це заявив віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков на брифінгу в Кабінеті міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Повідомлення про закриття програми ("Доступне житло"), що з'явилося останнім часом, взагалі не відповідає дійсності. Єдина зміна в підготовці його реалізації - це те, що буде створено нове національне агентство в структурі Мiнiнфраструктури, яке включить у себе, перш за все, "Доступне житло", підготовку до чемпіонату Європи з баскетболу та карпатської Олімпіади - 2022. Указ вже на підписанні, і думаю, що сьогодні-завтра буде підписаний", - зазначив Колесніков.

Зазначимо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що найближчим часом Держагентство з інвестицій і управління національними проектами оголосить про закінчення робіт по нацпроекту "Доступне житло", і його закриють.

Читайте також: Малоймовірно, що на реалізацію житлових програм у бюджеті буде передбачено 8 млрд грн, - Лисов