ua en ru

В месенджері Snapchat з'явиться реклама

В месенджері Snapchat скоро з'являться рекламні оголошення.

В месенджері Snapchat скоро з'являться рекламні оголошення. Про це оголосив глава компанії Еван Шпігель в ході Vanity Fair New Establishment Summit, передає The Verge.

Як розповів Шпігель, рекламні оголошення будуть показуватися в певних розділах програми, при цьому користувач зможе відмовитися від їх перегляду. Рекламні оголошення будуть показуватися в листуванні двох користувачів, а тільки у тих повідомленнях, що відправляються на сторінку різних заходів чи подій, наприклад, Октоберфесту.

Шпігель зазначив, що Snapchat не планує вводити таргетовану рекламу. При цьому він не повідомив, коли саме в додатку з'являться рекламні оголошення.

Популярність Snapchat продовжує зростати. За інформацією самої компанії, кожен день люди відправляють понад 700 млн зникаючих знімків. За даними джерела The Wall Street Journal, кількість користувачів додатка перевищує 100 млн осіб. Snapchat зараз конкурує з Facebook Inc., яка намагалася купити Snapchat за 3 млрд дол. у минулому році, проте цю пропозицію було відхилено.

Snapchat був створений в 2011 році Еваном Шпигелем і Джонатаном Меєм, тоді студентами Стенфордського університету. Додаток надавало інструменти, які дозволяли користувачам легко пририсовывать деталі до фото. Зображення віддалялися через кілька секунд після того, як вони ставали доступні.

Нагадаємо, Yahoo Inc. планує реінвестувати невелику частину коштів, виручених від продажу акцій Alibaba Group Holding Ltd., в черговий швидкорослий стартап - Snapchat Inc.