ua en ru

В Маріуполі прокуратурою виявлено підпільний цех виготовлення медичних препаратів

Прокуратурою міста Маріуполя було викрито підпільний цех виготовлення медичних препаратів, у якому фальсифікували товари відомих торгівельних марок виробництва Росії, США та Німеччини. Про це повідомила прес-служба прокуратури Маріуполя.

Повідомляється, що представниками прокуратури міста спільно із працівниками міліції під час санкціонованого огляду трьох об'єктів у Жовтневому та Іллічівському районах міста виявлено факти незаконного виготовлення та розповсюдження медичних товарів.

Під час обшуку правоохоронцями було вилучено понад 100 000 етикеток та пакувальних матеріалів вищевказаних торгівельних марок, вилучено 6 верстатів для незаконного виготовлення продукції, понад 10 000 порожніх ампул та понад 1 тисячу виробів готової продукції.

На даний час у власників іноземних торгівельних марок з'ясовується розмір завданої ним шкоди, після чого буде вирішене питання про внесення відповідних даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 176 (порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України.