ua en ru

У Маріуполі розпочався монтаж утеплених контейнерів на лінії оборони міста

У Маріуполі (Донецька область) розпочався монтаж утеплених контейнерів на лінії оборони міста.

У Маріуполі (Донецька область) розпочався монтаж утеплених контейнерів на лінії оборони міста. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

"Маріуполі почали завозити і монтувати на блокпостах утеплені контейнери, в яких в осінньо-зимовий період року зможуть відпочивати військовослужбовці... За підрахунками Штабу територіальної оборони Маріуполя, протягом найближчих 5-6 днів на кожному блокпосту будуть змонтовані по 3-4 таких конструкції, після чого фахівці приступлять до обладнання ще 40 подібних контейнерів, які Штаб АТО встановить на далекому периметрі оборони", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в міськраді, один з перших обладнаних контейнерів вже привезли на блокпост на виїзді з Маріуполя в ЖМР Східний і опустили у заздалегідь викопану траншею.

На сьогоднішній день в цілодобовому тризмінному режимі ведуться роботи по утепленню 62 закуплених контейнерів, кожен з яких розрахований на 14 місць та обладнаний пічкою-буржуйкою і всіма умовами для комфортного відпочинку солдатів.

За словами міського голови Юрія Хотлубея, з метою герметичності кожен контейнер покривають руберойдом, а вже зовсім скоро буде прийнято рішення про монтажі одного з видів їх укриття (військові розглядають кілька варіантів).

Нагадаємо, за даними МВС, у Маріуполі тривають роботи по обладнанню 3-ї лінії блокпостів оборони міста.

У Маріуполі розпочався монтаж утеплених контейнерів на лінії оборони міста

У Маріуполі розпочався монтаж утеплених контейнерів на лінії оборони міста

(джерело фото: прес-служба Маріупольської міськради)