ua en ru

У Маріуполі, Макіївці і Єнакієве вдалося зняти напругу, - Донецька ОДА

У містах Донецької області, а саме в Маріуполі, Макіївці і Єнакієве, вдалося зняти напругу, досягнувши домовленостей з протестувальниками.

У містах Донецької області, а саме в Маріуполі, Макіївці і Єнакієве, вдалося зняти напругу, досягнувши домовленостей з протестувальниками. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.

"Трохи знято напругу в Маріуполі, Макіївці і Єнакієвому, де владі вдалося досягти певних домовленостей з протестуючими", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в Артемівську міський голова провів прес-конференцію, на якій закликав жителів міста зберігати спокій і не піддаватися на провокації, а в м. Дзержинськ готується позачергова сесія міської ради.

При цьому в Ждановці представники "Донецької народної республіки" (ДНР)прийдуть на засідання депутатського корпусу в 15:00 для того, щоб контролювати роботу. У свою чергу в Селідове представник ДНР ініціював збір громадян для обговорення ситуації в Україні та висловлення своєї позиції. Зараз 50 осіб перебувають в очікуванні.

У м. Краматорськ Донецької області приміщення виконкому зайняте протестувальниками, які не перешкоджають роботі працівників. Міський голова проводить зустріч з мітингувальниками.

Крім цього, у Харцизьку пройшла позачергова сесія міськради, на якій прийнято звернення до депутатів облради з вимогою провести референдум. У Кіровському, за інформацією прес-служби, вночі був знятий прапор ДНР, тому над виконкомом залишилися прапори України та області.

Як зазначає прес-служби Донецької ОДА, в Олександрівському районі жителі помітили пересування танків і БТРів по своїй території з Харківської області в Дніпропетровську.

В Амвросіївському районі, як наголошується, 150 жителів міста біля будівлі міськради вимагають відставки Амвросіївського міського голови.