ua en ru

У Луцьку в результаті вибуху в автомобілі постраждала одна людина

У Луцьку на вулиці Градний узвіз стався вибух в автомобілі Mercedes Sprinter, внаслідок якого водій отримав термічні опіки, повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Зазначається, що приблизно о 12:20 в чергову частину Луцького МВ УМВС надійшло повідомлення від диспетчера територіального управління МНС в області про те, що практично в центрі Луцька у багажному відсіку транспортного засобу пролунав вибух. У результаті водій, 25-річний житель Маневицького району отримав опіки другого та третього ступеню і був госпіталізований у Луцьку міську клінічну лікарню.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група, представники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру та керівництво УМВС України у Волинській області.

"У результаті вибуху пошкоджений багажний відсік транспортного засобу Mercedes Sprinter. Попередня причина - необережне поводження легкозаймистими вибухонебезпечними речовини, можливо, порохом. Власник автомобіля, він же потерпілий, одразу був госпіталізований", - повідомив заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк.

Читайте також: У Тернопільській області в результаті ДТП загинули дві людини