ua en ru

У Луганській області знаходиться 20 російських танків і 120 одиниць російської бронетехніки, - Нацгвардія

У Луганській області знаходиться 20 російських танків і 120 одиниць російської бронетехніки. Про це повідомив керівник управління інформаційної безпеки Національної гвардії України Юрій Стець в ефірі "5 каналу".

У Луганській області знаходиться 20 російських танків і 120 одиниць російської бронетехніки. Про це повідомив керівник управління інформаційної безпеки Національної гвардії України Юрій Стець (на фото) в ефірі "5 каналу" увечері 3 липня.

"3 липня о 8:20 український повітряний простір перетнуло 2 російських вертольоти Мі-8 і один Мі-24, це було на кордоні Луганської області та Росії. Цей факт зафіксований. Також зафіксовано сьогодні з боку Росії пересування чотирьох КамАЗів з бойовиками, а також те, що на території Луганської області знаходиться 20 танків і 120 одиниць бронетехніки, які також до нас потрапили з боку Росії. На них видно чіткі номери російських військових частин. Ми знайшли кредитну картку російського банку з переказами всередині Російської Федерації і формуляр - так званий технічний паспорт на одиницю російської бронетехніки. І там чітко видно Герб Росії та прописку в російській військовій частині. Зазначені в ньому дані свідчать про те, що не можна говорити тільки про сепаратистів, бандугрупування. Це російські війська", - заявив Стець.