ua en ru

У Луганській області бойовики залякують виборців, щоб ті не голосували на виборах Ради, - РНБО

У Луганській області бойовики залякують виборців, щоб ті не голосували на виборах Ради, - РНБО Джерело фото:EPA
У контрольованих бойовиками населених пунктах Луганської області терористи в день виборів у Верховну Раду України вдаються до практики залякування виборців.

У контрольованих бойовиками населених пунктах Луганської області терористи в день виборів у Верховну Раду України вдаються до практики залякування виборців. Про це повідомив заступник голови інформаційно-аналітичного центру Ради нацбезпеки і оборони України Володимир Польовий, передає кореспондент РБК-Україна.

"Так, за наявними даними, 26 жовтня на тимчасово підконтрольної терористам території Луганської області розповсюджувалися листівки, в яких бойовики залякували пенсіонерів, що у випадку якщо останні прийдуть на вибори, вони не отримають пенсію. В інших листівках зазначено, що особи, які прийдуть на вибори, будуть судити за законом воєнного часу, а представників виборчих дільниць будуть розстрілювати", - заявив він.

За його словами, терористи з 25 жовтня перешкоджають мешканцям області виїжджати за межі контрольованої бойовиками території.

Нагадаємо, станом на 15:00 не почали роботу 8 дільничних виборчих комісій у Луганській області.