ua en ru

У Луганську проводяться системні роботи щодо підготовки міста до опалювального сезону, - мерія

У Луганську проводяться системні роботи щодо підготовки міста до опалювального сезону.

У Луганську проводяться системні роботи щодо підготовки міста до опалювального сезону. Про це повідомляє прес-служба міської ради Луганська.

"Працівники ДКП "Теплокомуненерго" обстежили всі котельні та комунікації, ліквідують проблеми на окремих ділянках, а житловики на сьогоднішній день закінчують разблендовування багатоквартирних житлових будинків і практично всі вони готові прийняти теплоносій. Виняток становлять лише будівлі з горищним розведенням, покрівлі яких постраждали від обстрілу", - йдеться в повідомленні міськради.

За словами керівника КП "Луганськвода" на даний момент усунутий порив на водогоні "Айдар", на внутрішніх мережах міста по вул. Радянська і Українська, визначено місце аварії на водогоні "Петровському".

Як повідомляється, поетапне підключення міста до енергоресурсів триває в плановому порядку. Так, енергетики повинні дати напругу на РЕЗ "Західна", що дозволить живити насосні Артемівського району та дати воду в повному обсязі, зокрема в міську лікарню №3 та пологовий будинок у кварталі Щербакова, і це, відповідно, дасть можливість підключити на цих об'єктах опалення.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в Луганську вперше за останні місяці відновлено телефонний зв'язок.