ua en ru

У Луганську не вдалося відновити електрику, місто 39-й день без світла, води і зв'язку, - міськрада

У Луганську фахівці продовжують займатися відновлювальними роботами, проте поки не вдалося відновити подачу електрики, місто вже 39-день й перебуває без світла, води і зв'язку.

У Луганську фахівці продовжують займатися відновлювальними роботами, проте поки не вдалося відновити подачу електрики, місто вже 39-й день перебуває без світла, води і зв'язку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської міської ради.

"На даний момент фахівці займаються аварійно-відновлювальними роботами з відновлення подачі електроенергії, проте поки це зробити не вдалося. Після того, як в місті з'явиться світло, представиться можливість проводити заходи по відновленню водопостачання. Станом на сьогодні, 9 вересня, за інформацією мешканців, в окремих будинках вода періодично з'являється і йде самопливом", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією міськради, у Луганську 4-й день зберігається відносно спокійна обстановка: жителі повідомляють, що в межах міста не стріляють.

В цілому ситуація з відсутністю постачання в місто медикаментів, продуктів і палива залишається без змін. Як і раніше в Луганську не виплачуються зарплати, пенсії і соціальні виплати.