ua en ru

В Луганську 300 озброєних людей оточили та обстрілюють міліцейський полк ППС Нацгвардії (оновлено)

В Луганську більше 300 озброєних людей оточили міліцейський полк патрульно-постової служби Національної гвардії України та відкрили вогонь у бік правоохоронців.

В Луганську більше 300 озброєних людей оточили міліцейський полк патрульно-постової служби Національної гвардії України та відкрили вогонь у бік правоохоронців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацгвардії.

"Ввечері 3 червня, більше 300 озброєних злочинців, оточили міліцейський полк патрульно-постової служби Національної гвардії України, що дислокується у м.Луганськ. Після нетривалих перемовин та відмови правоохоронців на ультиматум терористів скласти зброю, злочинці відкрили вогонь у бік військовослужбовців із жилих будинків мешканців, що розташовані поблизу частини. Обстріл ведеться із важкого озброєння: автоматів, кулеметів, мінометів та гранатометів. Снайпери, що також розташувалися на дахах сусідніх будинків, ведуть обстріл частини із снайперських гвинтівок. Бій триває, військовослужбовці чинять опір терористам та захищають військову частину від захоплення.", - йдеться у повідомленні.

"Станом на 00:35 4 червня бій триває, військовослужбовці продовжують чинити опір терористам та захищають військову частину від захоплення. Від активних вогневих ударів злочинців загорівся автомобільний парк військової частини, виникла пожежа. За попередніми даними серед нападників - до десяти чоловік поранених, декілька - вбито. Є поранені і серед військовослужбовців. До військової частини направлені бригади швидкої медичної допомоги", - відзначається у повідомленні.