ua en ru

У Лисичанську на одній з ДВК у приміщенні ПТУ зникла печатка, міліція розпочала перевірку

В Лисичанський міський відділ міліції 18 жовтня надійшло повідомлення від голови окружної виборчої комісії (ОВК) про те, що днем раніше вона виявила пропажу печатки дільничної виборчої комісії (ДВК) у приміщенні ПТУ м. Лисичанськ. Про це повідомила керівник відділу зв'язків із громадськістю ГУМВС у Луганській області Тетяна Погукай у Facebook.

"Даний факт зареєстрований. Проводиться подальша перевірка", - йдеться в повідомленні, присвяченому підготовці до парламентських виборів в Україні.

Того ж дня до Лисичанського міськвіддіу міліції надійшло повідомлення від представника одного з кандидатів у народні депутати про те, що 17 жовтня невідома особа скоїла крадіжку 100 агітаційних газет, 4 банерів і 10 плакатів із зображенням кандидата в народні депутати з автомобіля АЗЛК 2141, який знаходився біля магазину по вул. Свердлова м. Лисичанська.

"Даний факт зареєстрований. Вживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального злочину", - йдеться в повідомленні обласної міліції.

Нагадаємо, бойовики так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) контролюють менше третини Луганській області.