ua en ru

У квартирі в центрі Києва застрелилася 19-річна дівчина

У Києві в квартирі на вул. Городецького застрелився жителька Запоріжжя 1993 р.н. Як повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Києві, інформація про подію надійшла сьогодні близько 5:00 на спецлінію "102". Лікар бригади станції швидкої допомоги констатувала смерть дівчини.

До співробітників правоохоронних органів, які прибули на місце події, звернулися дві дівчини 1993 і 1994 р.н., які повідомили, що їх знайома знаходиться в квартирі без ознак життя. За їхніми словами, з загиблої вони познайомилися через мережу Іетернет півроку тому. Вона знімала квартиру останні три дні, а близько 3:00 до них звернулася їх спільна знайома, повідомивши, що дівчина висловлювала намір покінчити життя самогубством, після чого вимкнула телефон. Прибувши на квартиру, вони виявили труп дівчини.

При огляді трупа була виявлена ​​рана скроневої області голови, на місці події було виявлено предмет схожий на пістолет. Слідство розглядає версію самогубства. Правоохоронці перевіряють усі факти і обставини події. Про причини самогубства поки невідомо.

Читайте також: Аарон Шварц: У США покінчив із собою співавтор формату RSS