ua en ru

У Криму заступає на чергування вертоліт МНС РФ

В Сімферополь з Російської Федерації вилетів вертоліт Мі-8 для чергування з метою здійснення екстреного реагування на надзвичайні ситуації.

В Сімферополь з Російської Федерації вилетів вертоліт МНС РФ Мі-8 для чергування з метою здійснення екстреного реагування на надзвичайні ситуації. Про це "Кримінформ" повідомили в Міністерстві надзвичайних ситуацій в Криму.

"Сьогодні о 10:30 мск з Ростова-на-Дону до Сімферополя вилетів вертоліт МНС Росії. У Сімферополі буде організовано його чергування для екстреного реагування на можливі надзвичайні ситуації на території Кримського федерального округу", - сказали в МНС.

Він також буде задіяний екстреної доставки в зони НС оперативних груп МНС Росії, рятувальників, техніки, обладнання та вантажів.
Крім того, вертоліт буде застосовуватися для авіаційного забезпечення діяльності головних управлінь МНС Росії по Республіці Крим і Севастополя, гасіння природних і техногенних пожеж, проведення пошуково-рятувальних робіт на суші та водних акваторіях, а також для санітарно-авіаційної евакуації постраждалих районів НС.