ua en ru

У Криму в 2012 р. вартість зрідженого газу для населення буде не вища 121,88 грн за балон, - "Кримгаз"

У Криму в 2012 році буде забезпечений продаж зрідженого газу для населення в необхідних об'ємах за ціною не вище 121,88 грн за балон, за нормативним розрахунком - 2 балони на сім'ю. Про це повідомив голова правління ПАТ "Кримгаз" Віктор Дрібний у ході наради з питання забезпечення зрідженим газом побутових потреб населення автономії, передає кореспондент РБК-Україна з посиланням на головне управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

При цьому голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов нагадав, що з 28 листопада "Кримгаз" понизив до 147 грн вартість одного балона зрідженого газу, що відпускається для побутових потреб кримчан. В той же час, виконуючи доручення прем'єра, Рескомпаленерго погодив з Кабінетом міністрів України заявку на постачання 9360 тонн зрідженого газу на 2012 рік, що повністю покриває потребу населення в пропан-бутані.

У свою чергу "Кримгаз" зобов'язався виконати низку заходів щодо вдосконалення роботи з реалізації зрідженого газу, зокрема провести інвентаризацію споживачів зрідженого газу, оформлення нових абонентських книжок, капітальний ремонт 8 існуючих і придбання 12 нових одиниць спеціалізованого автотранспорту, що розвозить балони населенню.