ua en ru

У Криму планується виділити Опукському заповіднику 880,2 га полігону ЧФ

Президент України Віктор Янукович доручив до 1 вересня 2011 р. розглянути питання по виключенню земельної ділянки, на якій розташовані об'єкти 31-го Випробувального центру ЧФ (полігон "Опук"), для передачі в постійне користування Опукському природному заповіднику. Про це повідомляє головне управління інформаційної політики Ради міністрів Автономної республіки Крим, передає кореспондент РБК-Україна.

У дорученні, зокрема, яке дав глава держави за підсумками робочої поїздки в автономію, наголошується, що в рамках роботи підкомісії з питань функціонування Чорноморського Флоту Росії і його перебування на території України міждержавній комісії доручено до 1 вересня 2011 року розглянути питання по виключенню земельної ділянки, на якій розташовані об'єкти 31-го Випробувального центру ЧФ (полігон "Опук"), для передачі її в постійне користування Опукському природному заповіднику.

Як повідомлялося, 2 і 3 червня Президент України Віктор Янукович знаходився з робочою поїздкою в Криму. В рамках візиту глава держави провів засідання Ради регіонів, взяв участь у відкритті після реконструкції ялтинського пологового будинку і старті IV етапу серії Intercontinental Rally Challenge "Prime Yalta Rally 2011".