ua en ru

У Криму організатора злочинної групи банківських працівників засудили до п'яти років ув'язнення

Прокуратурою АРК доведена в суді вина шістьох членів організованої злочинної групи з числа банківських службовців. Підтверджено, що вони протягом низки років привласнювали кошти вкладників, оволодівши внесками півтора десятків осіб на загальну суму 3,5 млн грн. Про це повідомили в прес-службі прокуратури АРК, передає кореспондент РБК-Україна.

Вчора Київським районним судом Сімферополя оголошено вирок останньому учасникові даної ОЗГ. За фінансові афери організатор злочинної групи, керівник відділення банку в Сімферополі і Сімферопольському районі засуджений до п'яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади протягом трьох років і конфіскацією майна. Таке ж покарання призначене старшому бухгалтерові банківської установи. Решта учасників ОЗГ отримала умовні терміни.

Нагадаємо, в 2011 році органи міліції порушили кримінальну справу відносно працівників банку, що організували злочинну групу.

Відзначимо, 25 квітня чиновник Ялтинської міськради був засуджений до 2,5 років позбавлення волі за незаконне виділення земділянки.