ua en ru

У Кривому Розі "мінували" два ж/д вокзали

У Кривому Розі міліція сьогодні шукала вибухівку на двох залізничних вокзалах міста після анонімного повідомлення про їх замінування.

У Кривому Розі міліція сьогодні шукала вибухівку на двох залізничних вокзалах міста після анонімного повідомлення про їх замінування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Дніпропетровській області.

"Для перевірки повідомлення на 1 годину був зупинений рух поїздів, евакуйовані пасажири та працівники вокзалів. На щастя, повідомлення про мінування виявилося хибним - у приміщенні вокзалів і на прилеглій до них території вибухонебезпечних пристроїв виявлено не було", - йдеться в повідомленні прес-служби дніпропетровської міліції.

Анонімний телефонний дзвінок з інформацією про замінування двох вокзалів вступив на лінію «103» рано вранці 4 серпня.
Міліція за скоєння злочину вже затримала місцевого мешканця 1989 року народження. Його дії кваліфікуються слідчими по 1 ч. ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція статті передбачає від 2 до 6 років позбавлення волі.