ua en ru

У Китаї iPhone струмом убив дівчину

У Китаї 23-річна мешканка Сіньцзянь-Уйгурського автономного округу Ма Айлюн загинула від удару струмом, намагаючись відповісти на дзвінок на своєму смартфоні iPhone.

У Китаї 23-річна мешканка Сіньцзянь-Уйгурського автономного округу Ма Айлюн загинула від удару струмом, намагаючись відповісти на дзвінок на своєму смартфоні iPhone. Про це повідомляє китайське видання Global Times.

За словами родичів, смартфон Ма Айлюн в момент удару струмом був підключений до зарядного пристрою.

"Я сподіваюся, компанія Apple пояснить нам, як це могло статися", - написала на своїй сторінці в соціальній мережі сестра загиблої. Вона також закликала всіх власників смартфонів не користуватися ними під час зарядки.

Місцева поліція підтверджує смерть Ма Айлюн від удару електричним розрядом, однак експерти мають встановити, чи був смартфон причиною НП.

Читайте також: Apple подала заявку на реєстрацію торгової марки iWatch

Представники корпорації Apple висловили співчуття сім'ї загиблої та запевнили, що будуть повною мірою брати участь у поліцейському розслідуванні. Нагадаємо, що в ЗМІ і раніше повідомлялося про гаджети Apple, які вибухають або вражають струмом, проте в більшості випадків несправними виявлялися підроблені пристрою.